Під час проведення операції «Кордон-2015» затримали майже 150 незаконних мігрантів

НАЗАД
02 липня 2015 12:48

Минулої доби, в рамках проведення спільної операції «Кордон-2015», що розпочалася  15 червня 2015 року, співробітниками  Держприкордонслужби тільки на Закарпатті було

Минулої доби, в рамках проведення спільної операції «Кордон-2015», що розпочалася  15 червня 2015 року, співробітниками  Держприкордонслужби тільки на Закарпатті було затримано 13 незаконних мігрантів.

Прикордонники Мукачівського загону затримали 11 громадян Афганістану. Шестеро з них затримали прикордонники відділу «Лужанка» за кілька сотень метрів від кордону з Угорщиною. Ще п’ятеро порушників зупинив на підступах до українсько-угорського кордону прикордонний наряд відділу «Вилок». Чоловіка та жінку з трьома дітьми виявили за допомогою тепловізора. Крім того прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону  зупинили двох вихідців з Кавказу. Двоє громадян Грузії оминали пункти пропуску та прямували до сусідньої країни за допомогою  Google maps.

Правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів, де будуть проведені заходи по встановленню осіб затриманих і складені адміністративно-процесуальні документи. Їх подальшу долю визначить суд.

Загалом від початку операції співробітники Держприкордонслужби із взаємодіючими органами виявили та затримали майже 150 незаконних мігрантів, 10 з них – діти.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси