З початку операції «Кордон-2016» затримано 214 незаконних мігрантів – Слободян

НАЗАД
23 вересня 2016 14:08

На даний момент, під час операції «Кордон-2016», яка розпочалась наприкінці квітня, вже затримано 1186 порушників державного кордону, понад 2 800 порушників прикордонного режиму та 214 незаконних мігранти.

Сьогодні під час брифінгу, який проходив в Укрінформі, помічник Голови Держприкордонслужби Олег Слободян повідомив, що «зараз триває активна фаза прикордонної операції «Кордон-2016», яку прикордонне відомство проводить спільно із іншими правоохоронними органами та низкою зацікавлених міністерств та відомств. В рамках спільних дій посилено контроль в прикордонних районах, сплановано низку інших заходів, спрямованих на протидію загрозам у сфері боротьби з незаконним переміщенням через державний кордон нелегальних мігрантів, підакцизних товарів, контрабанди наркотичних засобів та зброї.

На даний момент, під час операції «Кордон-2016», яка розпочалась наприкінці квітня, вже затримано 1186 порушників державного кордону, понад 2 800 порушників прикордонного режиму та 214 незаконних мігрантиів.

Крім того, на державному кордоні виявлено більше майже 40 тонн контрабандного спирту, понад 1,9 млн. пачок цигарок, майже 250 кг бурштину, 42 кг наркотичних засобів та 218 одиниць зброї.

Нині триває посилення українсько-румунської ділянки кордону. Для виконання цього завдання на кордон вирушили курсанти 4 курсу Національної академії Держприкордонслужби. Їхнє стажування в умовах реальної обстановки дозволить майбутнім офіцерам краще зрозуміти психологію кордону та набути практичних навичок організації служби прикордонних нарядів».

Крім того Олег Слободян зауважив, що «в подальшому заходи посилення будуть сплановані на ділянках Львівської області та контрольованій частині українсько-російського кордону».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси