Під час навчально-методичних зборів у Національній академії Держприкордонслужби презентували військові технічні досягнення

НАЗАД
11 вересня 2015 14:26

У період з 8 по 10 вересня 2015 року на базі Національної академії ДПСУ проведено навчально-методичні збори з керівним складом регіональних управлінь та органів охорони державного кордону Державної прикорд

У період з 8 по 10 вересня 2015 року на базі Національної академії ДПСУ проведено навчально-методичні збори з керівним складом регіональних управлінь та органів охорони державного кордону Державної прикордонної служби України за напрямом технічного забезпечення. До зборів залучались представники вітчизняних підприємств виробників та постачальників автомобільної і бронетанкової техніки.

Автомобілі уже показали свою ефективність у бойових діях, адже на таких броньовиках їздять українські військові в зоні проведення антитерористичної операції.

 «На цій презентації ми маємо можливість показати військовим оновлені автомобілі, при цьому врахувавши на майбутнє побажання та зауваження керівників підрозділів, – говорить представник Кременчуцького автомобільного заводу, заступник технічного директора з нової техніки Сергій Дунь. – Академії ми демонструємо три автомобілі нашого виробництва. Це наші новітні розробки, які призначені для Збройних сил України, Державної прикордонної служби. Такі автомобілі вже виконують свої функції у різних відомствах і в зоні АТО».

Зокрема персонал академії ознайомився із оновленими «Краз Куга», «КразСпартан», «КразШрек» (Кременчуцький автозавод) та «Дозор Б»(Львівський бронетанковий завод).

«Сьогодні у Національній академії розроблено нові навчальні плани і програми з посиленою військово-прикордонною складовою в межах правоохоронних функцій прикордонного відомства. Тому підходи до практичної підготовки, а саме, інтенсифікація навчального процесу за рахунок дисциплін військового та прикордонного спрямування, є одним із пріоритетних напрямків освітньої діяльності у вивченні нових зразків озброєння та техніки», — зазначив ректор академії Олег Шинкарук.

Також  під час презентації військових автомобілів, курсанти академії випробували пасажиромісткість бронеавтомобілів, а офіцери ближче ознайомилися із технічними можливостями презентованих автомобілів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси