Під час літніх канікул школярі завітали у гості до прикордонників Чопського загону

НАЗАД
07 червня 2016 17:31

Сьогодні школярі загальноосвітньої школи с. Новоселиця Закарпатської області побували у гостях у прикордонників  Чопського загону.&l

Сьогодні школярі загальноосвітньої школи с. Новоселиця Закарпатської області побували у гостях у прикордонників  Чопського загону.

В рамках патріотичного виховання 35 учнів з першого по восьмий клас відвідали прикордонників, з цікавістю та захопленням стали учасниками заходів, які для них організували охоронці кордону.

Веселі і щасливі очі дітей та приємні усмішки на їх обличчі - саме такі безцінні моменти,  наповнили радістю і зробили для самих прикордонників цей день для по-справжньому святковим.

«Зелені берети» показали учням «невеличкі секрети» своєї роботи, розповіли про техніку та озброєння, яке є у підрозділі, ознайомили із умовами проживання військовослужбовців, а також розповіли та показали, що таке прикордонні наряди. Звичайно ж не обійшлось і без чотирилапого охоронця кордону, який неодноразово допомагав прикордонникам у пошуку та затриманні правопорушників. Школярі були у захваті від  службового собаки Дара, який з легкістю та за лічені секунди впорався з так званим «порушником».

Пізніше прикордонники разом з дітьми провели спортивні ігри. А на завершення відвідин прикордонники Чопського загону пригостили малих гостей смачним обідом. Діти були щиро вражені таким насиченим та цікавим днем, і, за їх словами, у них залишаться найкращі спогади про захисників Батьківщини.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси