Під час евакуації пораненого «Кугуар» знову врятував життя військовим

НАЗАД
04 грудня 2014 12:20

Учора о 15.00 в Луганській області неподалік державного кордону відбулось бойове зіткнення українських силовиків з російською диверсійно-розвідувальною групою.

Учора о 15.00 в Луганській області неподалік державного кордону відбулось бойове зіткнення українських силовиків з російською диверсійно-розвідувальною групою.

Прикордонники, СБУ, МВС та ЗСУ саме проводили розвідувально-пошукові дії з метою виявлення диверсантів та виявили на напрямку «Колесниківка (Укр.) – Маноцький (РФ)» групу противника. Відразу ж зав’язався бій. У ході вогневого протистояння військові нанесли ураження ворогу та змусили відступити.

Під час бою один військовослужбовець ЗСУ отримав поранення і для його евакуації прибув прикордонний наряд на бронеавтомобілі «Кугуар», що використовувався в групі прикриття. Проте під час евакуації пораненого  автомобіль підірвався на невідомому вибуховому пристрої та зазнав пошкоджень. В результаті чого броня врятувала життя прикордонникам та пораненому військовослужбовцю ЗС, які лише отримали незначні ушкодження.

Нагадаємо, що минулого тижня саме завдяки тому, що прикордонники несли службу на бронеавтомобілях, у двох випадках вдалося зберегти життя особового складу.

Прикордонні підрозділи у зоні АТО були підсилені спеціальними бронемашинами «Кугуар» нещодавно. Ці автомобілі мають підвищений рівень безпеки, оскільки здатні захистити особовий склад від ураження стрілецькою зброєю.

В даний час вивчається можливість придбання й інших новітніх зразків броньованої техніки. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси