Персонал Національної академії Держприкордонслужби долучився до відзначення 592-ї річниці Хмельницького

НАЗАД
30 вересня 2023 19:19

Традиційно, в останні вихідні вересня хмельничани святкують День міста.

Керівництво та персонал Національної академії Державної прикордонної служби України також долучились до низки заходів з відзначення 592-ї річниці Хмельницького.

Основною метою цьогорічних заходів було перш за все вшанування воїнів, які ціною власних життів боронили та продовжують боронити Україну, а також усіх українських патріотів які допомагають силам оборони у тилу.

Ранком відбувся молитовний сніданок, на якому для молитви за громаду Хмельницького, за Україну, захисників та захисниць, які боронять країну та які віддали життя за рідну державу, зібралися представники різних релігійних конфесій міста, керівники місцевих органів влади, військовослужбовці,  правоохоронці та містяни.

Також, підрозділи сил оборони, що дислокуються на території громади організували виставку техніки, озброєння та спеціальних засобів на якій прикордонний виш продемонстрував хмельничанам різноманітні технічні засоби, що використовується для навчання курсантів Національної академії, зразки спеціального обладнання та технічні засоби охорони кордону. Крім того, традиційний музичний подарунок містянам підготували музиканти-прикордонники. Військовослужбовці оркестру Національної академії на окремій локації провели запальний патріотичний концерт.

Вітаємо Хмельничан зі святом! Нехай якнайшвидше прийде мир та Перемога в усі міста України! Нехай наше місто процвітає та розвивається, нехай тут збуваються мрії та народжується щастя!

З Днем міста, хмельничани!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси