Персонал Держприкордонслужби пройшов курси механіків-водіїв та навідників-операторів БТР

НАЗАД
30 сiчня 2015 12:56

У Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького завершився курс занять з механіками-водіями та навідниками-операторів БТР для прикордонного відомства. На курси зал

У Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького завершився курс занять з механіками-водіями та навідниками-операторів БТР для прикордонного відомства. На курси залучався персонал структурних підрозділів органів охорони державного кордону Держприкордонслужби.

Метою проведення цих курсів була підготовка екіпажів бронетранспортерів до водіння бойових машин у різних умовах обстановки та надання практичних навичок  використання штатного озброєння бойових машин. Під час занять прикордонники відпрацьовували вміння технічно та грамотно експлуатувати бойові машини, виявляти та усувати несправності в ході їх експлуатації, управляти бойовими машинами, готувати баштово-кулеметне озброєння до стрільби.

Завершилися курси екіпажів бронетранспортерів бойовою стрільбою на військовому стрільбищі  польового навчального центру Збройних сил України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси