Персонал академії ДПСУ провів профорієнтаційні зустрічі з учнями

НАЗАД
18 вересня 2023 16:25

Персонал Національної Академії Державної прикордонної служби України провів низку зустрічей з учнівською молоддю в декількох містах України. Зокрема, представники кафедри прикордонної служби та курсанти факультету безпеки державного кордону разом з членами Хмельницької організації ветеранів-прикордонників відвідали учнів старших класів Хмельницької гімназії № 2.  Крім того, курсанти, які проходять практичну підготовку у підрозділах охорони кордону на Закарпатті, побували у старшокласників Вишківського ліцею №1, Сасівської, Виноградівської загальноосвітніх шкіл, Яношівського ліцею.

Гості привітали учнівську молодь з початком нового навчального року та розповіли про професію прикордонника, про умови вступу та аспекти навчання в Національній академії, а також про умови призову на військову службу за контрактом у прикордонному відомстві. Школярам також продемонстрували декілька інформаційних відео про Національну академію та Держприкордонслужбу України.

Зустрічі пройшли жваво та продуктивно – учні цікавилися інформацією щодо спеціальностей, за якими здійснюється підготовка офіцерів-прикордонників, ставили гостям питання про умови вступу та навчання курсантів.

Отож, до зустрічі у стінах Національної академії!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси