Першу 1000 заявок вже подали кандидати, які вирішили стати «Новим обличчям кордону»

НАЗАД
04 квiтня 2017 09:38

Серед 1040 кандидатів, які вже виявили бажання проходити службу в реформованих прикордонних підрозділах, більшість, а це понад 700 осіб, саме з числа цивільних громадян. При цьому 665 заявок були подані на ОКПП «Київ» та 375 на Мостиський прикордонний заг

Першу 1000 заявок вже подали учасники конкурсу «Нове обличчя кордону», який проводить Державна прикордонна служба України.

В рамках цього пілотного проекту нині триває масштабний набір до реформованих органів і підрозділів відомства. Офіційний старт конкурсного відбору, що проводиться серед військовослужбовців прикордонного відомства і цивільних громадян України, розпочався 28 березня. Серед учасників будуть відібрані близько 800 осіб.

Вони проходитимуть службу в підрозділах Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» та Мостиського прикордонного загону.

Серед 1040 кандидатів, які вже виявили бажання проходити службу в реформованих прикордонних підрозділах, більшість, а це понад 700 осіб, саме з числа цивільних громадян. При цьому 665 заявок були подані на ОКПП «Київ» та 375 на Мостиський прикордонний загін.

Нагадаємо, що для прозорості у відборі на посади партнерами нинішнього етапу проекту Держприкордонслужби виступили Посольство США в Україні та Міжнародна організація з міграції.

Всі подані анкети кандидатів обробляються автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб прикордонного відомства. Їх можна подавати до 28 квітня включно.

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитись на сайті Держприкордонслужби за посиланням http://dpsu.gov.ua/ua/newface або в Call-центрах за телефонами (044) 239-85-35 у Києві та (032) 258-50-38 у Львові.

В свою чергу для переможців конкурсу Державна прикордонна служба створює належний рівень мотивації служби. Зокрема, грошове забезпечення молодшого персоналу складатиме близько 9 тисяч гривень на місяць, також передбачено подальше кар’єрне зростання, професійна підготовка за міжнародними стандартами та сучасне екіпірування.

Запрошуємо громадян долучатися до конкурсу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси