Перший заступник Голови Держприкордонслужби зустрівся з делегацією Литовської Республіки

НАЗАД
14 серпня 2023 10:08

Сторони обговорили обстановку на державному кордоні України, виклики і загрози у сфері прикордонної безпеки та нагальні потреби Держприкордонслужби.

Днями, за ініціативою та участю співголови групи з міжпарламентських зв’язків з Литовською Республікою народного депутата Верховної Ради України Ігоря Гузя, відбулася зустріч першого заступника Голови Державної прикордонної служби України генерал-майора Володимира Нікіфоренка з Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Вальдемарасом Сарапінасом та Головою Комітету національної безпеки і оборони Сейму Литовської Республіки Лаурінасом Кащюнасом.

Представники Литовської Республіки наголосили на важливості вивчення передового досвіду прикордонного відомства України у протистоянні російській агресії. Вони запевнили про готовність до поглиблення співпраці, запровадження нових ініціатив та спільних проєктів.

Лаурінас КАЩЮНАС зазначив: «Ми пишаємось мужністю українських прикордонників, які героїчно захищають Україну і всіх нас».

Володимир Нікіфоренко подякував партнерам за послідовну підтримку Державної прикордонної служби України у відстоюванні територіальної цілісності України та питаннях інституційного розвитку прикордонного відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси