Перший заступник Голови Держприкордонслужби генерал-майор Володимир Нікіфоренко зустрівся з Головою Представництва МОМ в Україні Алессією Скіавон

НАЗАД
13 жовтня 2023 17:09

Зустріч пройшла в місті Києві.

Сторони обговорили стан та перспективи двостороннього співробітництва Держприкордонслужби з Міжнародною організацією з міграції, враховуючи європейську та євроатлантичну інтеграцію України, а також підтримку МОМ, зокрема у вдосконаленні навчально-тренувальних центрів та впровадженні системи управління персоналом.

Володимир Нікіфоренко ознайомив іноземних колег з планами щодо подальшого розвитку прикордонного відомства, а також можливими перспективними напрямами співпраці з МОМ.

У свою чергу Алессія Скіавон підтвердила готовність до поглиблення співпраці, яка відкриватиме нові можливості у спільній роботі та досягненні спільних цілей.

Зауважимо, що Алессія Скіавон очолює Представництво МОМ в Україні з серпня 2023 року.

Нагадаємо, що Представництво МОМ в Україні почало працювати в Києві у 1996 році, коли Україна отримала статус країни-спостерігача при МОМ. Представництво надає допомогу внутрішньо переміщеним особам і людям, які постраждали від війни, протидіє торгівлі людьми, надає допомогу Уряду у протидії неврегульованій міграції та покращенні системи управління міграційними процесами, а також розробляє політику в галузі охорони здоров’я, яка враховувала б мігрантів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси