Перша леді в День захисника України відвідала прикордонників Донецького загону

НАЗАД
14 жовтня 2015 09:32

Сьогодні в День захисника України перша леді Марина Порошенко перебуваючи в Маріуполі, де взяла участь у низці заходів, завітала й до прикордонників Донецького загону.

Сьогодні в День захисника України перша леді Марина Порошенко перебуваючи в Маріуполі, де взяла участь у низці заходів, завітала й до прикордонників Донецького загону.

В управлінні прикордонного загону дружина Президента привітала охоронців кордону зі святом та побажала їм миру і добра.

Із собою пані Марина привезла «Книгу Миру», яка покликана об’єднати дітей зі всієї України довкола таких понять, як дружба, любов і мир, а маленькі українці з усіх куточків нашої держави власноруч вклеюють до неї і підписують свої фотографії. Діти прикордонників, які також були присутні на зустрічі з Мариною Порошенко, додали світлини своїх сімей та залюбки писали побажання про щасливе майбутнє України і мирне сімейне життя. Перша леді також вручила дітям військовослужбовців подарунки та переглянула фотовиставку «Прикордонник – запорука твого спокою». Експозиція фоторобіт покликана продемонструвати реалії служби «зелених беретів» на лінії розмежування, а світлини використані у фотовиставці зроблені прикордонниками-учасниками АТО.

Перебуваючи в прикордонному підрозділі Марина Анатоліївна поспілкувалася з керівництвом загону щодо ситуацію в регіоні та діяльності прикордонників з підтримання миру і стабільності. Крім того, вона передала військовослужбовцям засоби резервного енергопостачання, адже вони дуже необхідні для військовослужбовців, особливо тим які знаходяться на передніх рубежах.

Наприкінці перебування Марини Порошенко в Донецькому прикордонному загоні всі присутні обмінялись словами вдячності та зробили фото на згадку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси