Перетнути кордон на Закарпатті намагалося 5 порушників

НАЗАД
13 травня 2014 12:21

Двоє порушників без документів намагались «прошмигнути» до Словаччини. Проте сигналізаційний комплекс та швидке реагування оперативної групи відділу «Ужгород» не доз

Прикордонники Чопського загону запобігли у минулі вихідні декільком спробам незаконного перетину державного кордону.

Так, двоє порушників без документів намагались «прошмигнути» до Словаччини. Проте сигналізаційний комплекс та швидке реагування оперативної групи відділу «Ужгород» не дозволили їм здійснити задумане. Зі слів правопорушників, вони є громадянами Республіки Молдова 1993 та 1995 років народження. Після нетривалого перебування в Україні молоді люди вирішили податись до своїх родичів, які нібито проживають у Італії, а маршрут через село Оноківці вони проклали за допомогою Google maps.

Ще одного «мандрівника» затримали прикордонники відділу «Чоп» на однойменній залізничній станції. Охоронці кордону були змушені не пропустити до Словаччини чоловіка, який подав на паспортний контроль недійсний документ громадянина Афганістану. Крім того, також на українсько-словацькому кордоні, було затримано двох наших співвітчизників, які прямували в сусідню країну без документів та в обхід пунктів пропуску.

Усіх правопорушників було доставлено до підрозділів для встановлення осіб, з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. У подальшому рішення про їхню відповідальність перед законом визначить суд.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси