Перетинаючи кордон України росіянин намагався позбутися боєприпасів

НАЗАД
09 вересня 2013 14:15

Мешканець Башкортостану прямував на власному автомобілі «Шевроле» до Криму. Під час оформлення молодик через скло автомобіля викинув за межі пункту пропуску якийсь предмет. Ним виявився

Вчора прикордонники Харківського загону разом із митниками в автомобільному пункті пропуску «Гоптівка», що на Харківщині, затримали 35-річного громадянина Росії.

Мешканець Башкортостану прямував на власному автомобілі «Шевроле» до Криму. Під час оформлення молодик привернув до себе увагу занадто схвильованою поведінкою, тому працівники пункту пропуску вирішили ретельніше його перевірити. Проте коли прикордонники наблизилися до його автівки зі службовою собакою, останній через скло автомобіля викинув за межі пункту пропуску якийсь предмет. Але спроба видалася не вдалою, адже вже за мить спеціальний пошуковий собака за 10 метрів знайшов викинутий предмет. Ним виявився магазин до пістолету Макарова споряджений 7 набоями.

З пояснень затриманого, з’ясувалося, що він нібито знайшов споряджений магазин біля одного з придорожніх кафе Ростовської області. На даний час встановлюється всі обставини по справі. Затриманого разом із вилученим передано співробітникам МВС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси