Перемогти себе, щоб перемогти ворога

НАЗАД
25 квiтня 2024 15:13

Долати страх, нестерпну спрагу, накопичену втому, терпіти важкі поранення для того, щоб іти вперед, бити ворога, очищувати рідну землю від рашистської навали… ті випробування, які випали на долю цих людей декому складно навіть уявити. Натомість для них ці випробування стали неоціненним досвідом, який, вони переконані, дозволить їм довести справу захисту Батьківщини до логічного завершення - Перемоги, миру і безпеки для їхніх рідних, заради яких борються.

Сьогодні ж їхня рішучість та дієвість заслуговують державних нагород. У церемонії вручення орденів та медалей згідно з Указами Президента України взяли участь 21 прикордонник.

Один військовослужбовець удостоєний ордена «За мужність» ІІІ ступеня. Десятьох захисників відзначено медаллю «За військову службу Україні». Ще десятьом прикордонникам заступник очільника прикордонного відомства вручив медалі «Захиснику Вітчизни».

Боротьба триває, попереду ще безліч випробувань та тривог, але, часом, озираючись на пройдений шлях, переконуєшся – нам все до снаги, ми все здолаємо, бо за нами правда, з нами Бог.

Разом – до єдиної мети!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси