Перемога неодмінно буде за нами, бо я рідним пообіцяв – прикордонник Роман

НАЗАД
02 вересня 2023 09:25

Попри на свій молодий вік, 23 роки, прикордонник Роман на псевдо «Кум» вже має за плечима бойовий досвід. Він був одним із тих, хто з першого дня повномасштабного вторгнення сповна відчув, що таке російська агресія проти України.

24 лютого його підрозділ піддався масованому обстрілу, адже на той час хлопець виконував бойові завдання на Херсонському напрямку.

Надалі охоронець кордону боронив Миколаївщину та справжнє пекло війни довелося відчути на сході нашої держави.

«Мій підрозділ вміло завдавав втрат противнику – збивав ворожі «пташки» та знищував їх техніку. Це ж не просто слова, підбив чи збив – це врятовані людські життя», –  розповідає Роман.

Окрім військової служби, увесь вільний час захисник присвячує розвитку спорту в Україні, готує юних футболістів – вкладає в реалізацію дитячих мрій власні кошти, які отримує боронячи державу у найгарячіших точках.

 «Я вважаю, що приділяти увагу молодому поколінню – обов’язок кожного свідомого громадянина нашої держави, адже це не просто спортивне виховання, це втілені в життя дитячі мрії», – із захопленням розповідає прикордонник. 

Своїм юним друзям він подарував синьо-жовтий стяг з підписами побратимів свого бойового підрозділу, щоб вони вже змалечку розуміли, що за мирне небо, їх щирі усмішки та щасливе дитинство тисячі українських воїнів щодня ризикують власним життям.

Як каже сам «Кум»: «Перемога неодмінно буде за нами, бо я рідним пообіцяв, а ще тому, що українці – це неймовірна сила, яка сміливо йде до Перемоги!»

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси