Перемістити куриво до Угорщини та Польщі двом українцям не вдалося

НАЗАД
24 травня 2013 14:28

 

Прикордонники Мукачівського загону отримали інформацію про можливу протиправну діяльність на ділянці відділу «Вилок», що на кордоні з Угорщиною, заздалег

 

Прикордонники Мукачівського загону отримали інформацію про можливу протиправну діяльність на ділянці відділу «Вилок», що на кордоні з Угорщиною, заздалегідь. Для її перевірки миттєво вибув прикордонний наряд і вже за кілька хвилин на відстані 100 метрів від кордону виявив 12 ящиків тютюнових виробів. Правоохоронці перевірили також і місцевість неподалік виявленого сховку та затримали  чоловіка без документів, зі слів громадянина України.

 Тютюнові вироби, з яких 7 ящиків марки «Regal» та 5 ящиків  марки «Navigator» (усі без акцизних марок) доставлено до відділу прикордонної служби, а чоловіка запрошено для оформлення адміністративно-процесуальних документів. По факту виявлення сигарет проінформовано РВ УМВС Виноградівського району.

Ще майже 1400 пачок сигарет були виявлені в пункті пропуску «Краківець» Мостиського загону.  Наш співвітчизник облаштував сховки у своєму «ЗАЗі» - під обшивкою салону, бамперах та під заднім сидінням.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси