Переміщенню сигарет через кордон правоохоронці завадили на Буковині, Волині та Закарпатті

НАЗАД
26 лютого 2016 11:46

На всіх напрямках державного кордону співробітниками Держприкордонслужби із взаємодіючими правоохоронними органами проводиться активна роботу по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності

На всіх напрямках державного кордону співробітниками Держприкордонслужби із взаємодіючими правоохоронними органами проводиться активна роботу по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності.

Так, учора в ході спільних заходів офіцерів внутрішньої та власної безпеки  Держприкордонслужи, за інформацією та участю співробітників СБУ та Національної поліції було виявлено у прикордонні партію прихованих контрабандних сигарет кількість яких склала майже 2,5 тисяч пачок. Зараз прикордонниками відділу «Фальків» Чернівецького загону та співробітниками правоохоронних органів проводиться пошук причетних до даного правопорушення.

Також в результаті оперативних заходів поблизу кордону з Білоруссю прикордонники відділу «Доманове» Луцького загону затримали на гарячому з пакунками сигарет місцевого жителя. Чоловік розповів, що за 10 доларів США перенести 4 тисячі пачок сигарет йому запропонував невідомий.

Крім того на Закарпатті прикордонний патруль відділу «Ділове» Мукачівського загону затримав за півсотні метрів від кордону з Румунією українця з 330 пачками курива. Сигарети вилучено, на порушника складено адмінпротоколи.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси