Перед КПВВ «Зайцеве» прикордонники затримали жителя Горлівки, який «продавав» чергу

НАЗАД
19 вересня 2016 09:54

Громадянина України, який організував для себе «бізнес», торгуючи перед КПВВ «Зайцеве» місцем у черзі, затримали прикордонники Краматорського загону.

Громадянина України, який організував для себе «бізнес», торгуючи перед КПВВ «Зайцеве» місцем у черзі, затримали прикордонники Краматорського загону. Чоловік поступався місцем у черзі транспортних засобів на виїзд до неконтрольованої території та отримував від громадян, які поспішали, неправомірну винагороду у розмірі 250 гривень. Жителя Горлівки 1986 року народження передано представникам СБУ для прийняття правового рішення.

Нагадаємо, що нещодавно прикордонники Краматорського загону виявили ще одного громадянина України, який займався «продажем» черги перед КПВВ «Зайцеве». «Бізнесмен» за 200 гривень поступався місцем в черзі та погрожував фізичною розправою на неконтрольованій території тим, хто про його діяння розповість представникам Державної прикордонної служби України чи іншим правоохоронним органам. 30-річного українця  встановленим порядком прикордонники передали компетентним органам для прийняття правового рішення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси