Павло Дияк та Ігор Петрів… Вічна пам’ять Вам, побратими!

НАЗАД
12 липня 2021 15:18

12 липня 2014 року транспорт супроводу поранених підірвався на міні поблизу села Маринівка.

Спрацювали два фугаси. На БТРі, який підірвався, знаходилося вісім бійців. Тих, хто сидів на броні, вибухом відкинуло у різні боки. Ігор Петрів у цей час, спустивши ноги в люк, у повний зріст стояв на кріслі командира. Під час вибуху його не викинуло вибуховою хвилею, а затягнуло всередину.

За пів години, Ігор Петрів помер, не вдалося врятувати і Павла Дияка.

Сьогодні прикордонники вшановують пам’ять двох бойових побратимів – старшого інструктора групи навчально-спеціальних машин відділення навчально-спеціальних машин центру забезпечення навчального процесу Національної академії Державної прикордонної служби України прапорщика Дияка Павла Станіславовича та начальника групи – старшого викладача групи спеціальної вогневої підготовки циклу тактико-спеціальної підготовки Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України майора Петріва Ігоря Олексійовича.

Прикордонники провели заходи із вшанування пам’яті полеглих у Меморіальному комплексі «Зала пам’яті» в Києві та на ритуальних майданчиках підрозділів, де проходили службу полеглі Герої.

Вічна пам’ять Вам, побратими! Ваш подвиг завжди буде жити в наших серцях! Герої не вмирають!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси