Патріотичне виховання дітей - запорука сильної і єдиної України

НАЗАД
20 червня 2021 11:01

Прикордонники активно долучаються до заходів патріотичного виховання молоді, що проходять в місцях дислокації підрозділів.

Днями в гості до вартових Східного регіонального управління ДПСУ завітали школярі Сумщини та Харківщини.

Охоронці рубежів розповіли дітям про завдання, які виконують прикордонники, а також продемонстрували зразки зброї та техніки, яка використовується в охороні державного кордону України. Діти мали змогу відчути себе справжніми охоронцями кордону. Власноруч потримати руль бронетехніки, озброєння та прилади спостереження. Ознайомили школярів із перспективою кар’єри у прикордонному відомстві, а це власний виш та навчальні центри.

Окрім популяризації служби в українському війську такі заходи знайомлять громаду з дружнім прикордонним колективом. Молодь на власні очі бачить, що справа охорони кордону може дати професійне зростання та надійних друзів.

Із завершенням заходу прикордонники побажали школярам приємного літнього відпочинку та оздоровлення, а також запросили майбутніх захисників нашої Батьківщини після завершення навчання поповнити ряди Державної прикордонної служби України.

Зі свого боку, діти та вчителі подякували за змістовну, цікаву й насичену програму відвідування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси