Паспорт на будь-який смак – у львівському аеропорту викрили двох мандрівників з Албанії, які везли з собою підроблені документи

НАЗАД
04 лютого 2022 14:10

З метою недопущення використання державних воріт України як нелегального трампліну до інших країн ЄС, оперативники Держприкордонслужби невпинно здобувають інформацію щодо нових «лазівок» та методів мігрантів незаконно перетнути кордон нашої держави.

Зокрема учора завдяки оперативній інформації відносно двох пасажирів авіарейсу з Туреччини прикордонники провели додаткові перевірочні заходи. З’ясувалося, що крім дійсних паспортів Албанії, подорожуючі з собою мали також і підроблені паспорти громадян Болгарії та Італії. За цими фальшивими документами іноземці планували потрапити до Великобританії.

Стосовно затриманих складено протокол за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Рішення у їх справі прийматиме суд. Крім того, відносно громадян Албанії прийнято рішення про заборону в’їзду в Україну терміном на 3 роки.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси