Пам’ять про тих, хто самовіддано рятував рідну землю, назавжди в наших серцях

НАЗАД
23 червня 2023 10:17

Жорстока війна забирає найкращих синів нашої України.

Прикордонник Іван Савчук загинув 6 листопада 2022 року, захищаючи Україну від російських окупантів на Донеччині. Він до останнього подиху разом з іншими захисниками живим щитом боровся за волю, за незалежність, за цілісність нашої держави, і віддав найцінніше – своє життя!

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено (посмертно) військовослужбовця Могилів-Подільського прикордонного загону майстер-сержанта Івана Савчука.

Посмертну нагороду батькам загиблого прикордонника вручили начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, керівництво Могилів-Подільського прикордонного загону, начальник районної військової адміністрації Юрій Яцук та міський голова Геннадій Глухманюк біля Меморіалу пам’яті прикордонного загону.

«На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Ми поділяємо Ваше горе і наш обов’язок – підтримувати сім’ї захисників, які віддали свої життя за свободу України. Пам’ятаємо про кожного героя»,- зазначив під час зустрічі  начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

Разом з рідними загиблого учасники заходу поклали квіти до Меморіалу пам’яті загиблих військовослужбовців прикордонного загону.

Низький уклін та шана воїну-прикордоннику!

Низький уклін батькам, які виховують справжніх українців – патріотів своєї Держави!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси