Останнє «соло» одного переправника

НАЗАД
13 сiчня 2024 15:27

Співробітники оперативно-розшукового підрозділу Чопського загону затримали в Ужгородському районі місцевого жителя, який організував схему незаконного переправлення через кордон

Заходи з документування правопорушення та затримання переправника проводилися на підставі результатів кримінального аналізу спільно з військовослужбовцями відділу «Новоселиця» та співробітниками Міграційної поліції ГУНП у Закарпатській області, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

Оперативники встановили, що організатор правопорушення познайомився у місті Перечин з чоловіком, який переїхав жити на Закарпаття зі східних регіонів України, та запропонував йому допомогу у незаконному перетині кордону. Ціна за такий «трансфер» складала 3000 доларів США.

У темний час доби організатор доставив «клієнта» власним автомобілем на околицю прикордонного села Новоселиця. Оперативники затримали правопорушника після отримання ним від чоловіка другої частини грошових коштів, що складала 2400 доларів США.

У рамках кримінального провадження, проведено невідкладний санкціонований обшук житлового приміщення організатора. У результаті, правоохоронці вилучили грошові кошти, мобільні телефони, сім-картки та банківські карти, а також чорнові записи.

Організатора переправлення затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу правопорушникові.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси