Орден «За мужність» III ступеня вручили сім'ї полеглого прикордонника на псевдо Птиця

НАЗАД
05 червня 2024 11:52

Державну нагороду вручили старшому сину та дружині загиблого Героя Артема Голуба. У полеглого воїна залишилося два сини, дружина, мати та батько.

Артем народився у селищі Зідьки Харківської області, в дружній та люблячій родині, ріс дуже енергійним хлопчиком, завжди мав багато друзів.

«В дитинстві дуже полюбляв ігри на приставці, а коли подорослішав, дуже любив грати у футбол. Навіть мріяв стати футболістом. Артем був впертий та наполегливий. Якщо щось хотів, то вже не бачив в цьому перепон», - згадує мама Наталія.

2015 року Артем одружився з коханою дівчиною Анею. Це був один з найщасливіших днів його життя. Разом із дружиною вони виховували двох синів Матвія та Михайла, яких Артем любив більше за життя.

«Артем був людиною з великим серцем, оптимістом, сміливим, дружнім. Він не задумуючись віддавав останнє другу і ніколи не кидав товариша у біді», - згадує дружина Анна.

2020 року Артем пов'язав своє життя із військовою службою та вступив до лав Державної прикордонної служби України. Повномасштабне вторгнення армії рф в Україну застало захисника у місці проходження служби на Харківщині.

«Мужній, цілеспрямований, відважний і наполегливий. Для нього не було неможливих задач. Артем понад усе бажав миру в Україні й найскорішого повернення додому до своїх рідних», - згадує один із побратимів на псевдо Юрист.

«Це тяжка втрата усієї родини. Артем був щирим та відвертим, надійним товаришем, завжди намагався у всьому допомогти. Під час свого першого штурму в районі населеного пункту Макіївка, Артем разом із побратимами врятував життя свого командира на псевдо Абу», - розповідає побратим на псевдо Йолич.

Вірний військовій присязі, мужній захисник України, справжній патріот Артем Голуб загинув 28 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Бахмут Донецької області.

Однокласники Артема встановили Банер пам'яті в знак безмежної пошани та скорботи за другом. Ніколи не загоїться рани гіркої втрати в серці дружини Анни. В пам'яті рідних Артем завжди буде щирим, веселим, життєрадісним, ідеальним сином, коханим чоловіком і найкращим татом.

Також днями батько Артема придбав розвідувальний дрон для потреб хлопців Харківського прикордонного загону, з якими служив його син.

«Я дуже вдячний всім нашим захисникам, які боронять нашу державу. І хочу подарувати цей розвідувальний дрон, маленький внесок в нашу Перемогу!», - зазначив батько Анатолій Васильович.

Артем своїм життям захистив свою родину, наш край, нашу незалежну Україну на віки вічні його ім'я буде вписане в історії як воїна Героя. Світла йому пам'ять і вічна слава. Герої не вмирають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси