Оприлюднені нові правила прийому до прикордонного вишу

НАЗАД
02 червня 2022 09:57

Шановні абітурієнти, зверніть увагу!

На сайті Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького оприлюднені нові правила прийому у 2022 році (Детальніше – https://nadpsu.edu.ua/abituriyentu/pravyla-pryjomu/ ).

Тож, що змінилося?

По-перше, цьогоріч абітурієнти, які вступатимуть на навчання для здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр», складатимуть не 2-3 предмети, як зазвичай, а один мультипредметний тест, до якого увійдуть:

* українська мова;

* історія України;

* математика.

За кожен предмет буде окрема оцінка.

При вступі на для здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр» за схемою підготовки «Курсант» за спеціальностями:  252 «Безпека державного кордону», 262 «Правоохоронна діяльність»  враховуються лише два предмети НМТ. (Детальніше – https://nadpsu.edu.ua/wp-content/uploads/2022/05/dodatok-4.-perelik-konkursnyh-predmetiv-u-sertyfikati.pdf ).

Зазначимо, що військовослужбовці можуть вступати до Національної академії за результатами індивідуальної усної співбесіди.

По-друге, особи, які відносяться до окремо пойменованої категорії вступників, можуть користуватися спеціальними умовами вступу.  (Детальніше дізнавайтеся про умови за посиланням –  https://nadpsu.edu.ua/abituriyentu/pidgotovka-kursantiv/ ).

По-третє, інформація для майбутніх магістрів: ЄВІ/ЄФВВ у 2022 році скасовано!

Однак вступники, які бажають навчатися за спеціальністю 081 «Право», складатимуть магістерський комплексний тест, а для вступу на навчання за спеціальністю 035 «Філологія» необхідний мотиваційний лист.

Важливо: військовослужбовці для здобуття ступеня магістра складають фаховий іспит зі спеціальностей. (Деталі за посиланням – https://nadpsu.edu.ua/wp-content/uploads/2022/05/dodatok-6.-perelik-speczialnostej-ta-vstupnyh-vyprobuvan-dlya-pryjomu-na-navchannya-dlya-zdobuttya-stupenya-magistra.pdf ).

Нагадаємо, що під час вступу на місця державного замовлення усі кандидати проходять також медичний огляд, професійно-психологічний відбір перевірку рівня фізичної підготовленості.

Друзі, аби завжди бути в курсі останніх подій та мати змогу отримувати більше інформації щодо вступу до академії долучайтеся до Телеграм-групи «Вступ НАДПСУ» за посиланням https://t.me/+WRAQAeWr-uHmeKy-

Бажаємо всім успіхів і мирного неба!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси