Оперативні підрозділи прикордонників України та Естонії обмінюються досвідом та інформацією

НАЗАД
01 жовтня 2021 08:50

Делегація офіцерів оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби України з робочим візитом побувала в прикордонному відомстві Естонії.

Керівники та офіцери оперативних підрозділів прикордонних відомств України та Естонії ділилися досвідом щодо організації та протидії організованій злочинності, взаємодії з іншими безпековими структурами.

Зокрема обговорювали питання оперативного забезпечення та використання новітніх засобів під час протидії порушенням законодавства на кордоні. Сторони обмінялися оперативною інформацією щодо протиправних схем та залучених в ці схеми осіб в інтересах спільної роботи.

За підсумком візиту керівники оперативного блоку прикордонних відомств обох країн підписали протокол. Цим документом сторони зобов’язалися продовжувати співробітництво у сфері протидії транснаціональній організованій злочинності, зокрема, інтенсифікувати обмін інформацією щодо можливих каналів нелегальної міграції та наркотрафіку.

Нагадаємо, наприкінці минулого року під час обговорення очільниками прикордонних відомств України та Естонії плану розвитку співробітництва на 2021-2022 роки, сторони зійшлися на необхідності обмінюватися досвідом у сфері охорони кордонів, аналізу ризиків та обміну інформацією, підготовки підрозділів Морської охорони та взаємодії оперативних співробітників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси