Олексій Резніков ознайомився зі службою прикордонників в КПВВ «Мар'їнка»

НАЗАД
31 липня 2020 12:45

Віце-прем'єр-міністр України - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України ознайомився зі службою прикордонників в контрольному пункті та умовами проходження контролю в межах дорожнього коридору «Донецьк-Курахове».

«Не зважаючи на блокування представниками російсько-окупаційних військ проїзду громадян за даним напрямком, українські прикордонники продовжують свою роботу та щоденно готові здійснювати пропускні операції у визначений час», - наголосив начальник Краматорського прикордонного загону полковник Анатолій Федорчук.

Нагадаємо, що за рішенням Командувача операції Об'єднаних сил КПВВ «Мар'їнка» відновив функціонування з 10 червня. Від цього ж дня вільний проїзд дорожнім коридором окупантами заблоковано.

Міністр з питань реінтеграції ТОТУ поспілкувався з прикордонниками, які несуть службу в КПВВ. Серед основних питань, які його цікавили - кількість осіб, що перетинає лінію розмежування нині, безпекова складова для цивільного населення в разі раптово виникаючої небезпеки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси