Олег НЕМЧІНОВ: «Там де прикордонники – завжди порядок»

НАЗАД
14 червня 2020 16:08

Сьогодні, 14 червня, з одноденною робочою поїздкою на Сумщині перебував Міністр Кабінету Міністрів України Олег НЕМЧІНОВ.

 У супроводі керівництва області, м. Суми та Сумського прикордонного загону високопосадовець побував у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Юнаківка».

У ході роботи він ознайомився з практичним застосуванням електронного сервісу «Дій вдома», особисто перевірив можливість встановлення застосунку на своєму телефоні.

Також Олег Миколайович приділив увагу розміщенню на інформаційних стендах та кабінах паспортного контролю QR-кодів для встановлення застосунку «Дій вдома».

Начальник Сумського прикордонного загону підполковник Микола РОМАНЧУК поінформував Міністра Кабінету Міністрів України Олега НЕМЧІНОВА про результати пропускних операцій в діючих пунктах пропуску Сумщини та про стан взаємодії з підрозділами Національної поліції.

У ході розмови з прикордонниками Олег НЕМЧІНОВ подякував правоохоронцям за службу та відзначив, що Сумщина має один із найвищих показників в Україні по застосуванню додатку «Дій вдома». Це свідчить про якісну роботу правоохоронців і належний контроль за тими, хто прибуває із-за кордону.  

Залишаючи пункт пропуску «Юнаківка» Олег Миколайович зазначив: «Там де прикордонники – завжди порядок».

  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси