За рішенням Колегії Держприкордонслужби України змінено низку керівників органів охорони кордону

НАЗАД
12 листопада 2015 10:44

Державна прикордонна служба України продовжує послідовно та прозоро реалізовувати курс, направлений на оновлення відомства та пошук молодих і активних ком

Державна прикордонна служба України продовжує послідовно та прозоро реалізовувати курс, направлений на оновлення відомства та пошук молодих і активних командирів усіх ланок. Позиція Колегії Держприкордонслужби залишається безкомпромісною: керівні посади повинні обіймати патріоти, які чесно та добросовісно виконують посадові обов’язки,  проявляють службову ініціативу та заявляють безапеляційну позицію щодо протидії злочинності на державному кодоні.

Зокрема, учора відбулося чергове засідання Колегії Державної прикордонної служби України, яка дала принципову та детальну оцінку діяльності окремих посадових осіб регіональних управлінь, керівників прикордонних загонів та їхніх заступників. Колегія відзначила, що більшість командирів загонів продовжують чесно та наполегливо виконувати свої посадові обов’язки. В той же час деякі керівники не змогли повною мірою опанувати ситуацію на ділянці відповідальності, що в кінцевому результаті не дозволило їм досягнути належного рівня ефективності.

Так, за послаблення управлінської діяльності, втрату пильності та неефективне реагування на загрози прикордонній безпеці були зняті з посад заступник начальника Східного регіонального управління по роботі з персоналом,  командири Чернівецького та Херсонського загонів і їхні перші заступники – начальники штабів. Ще кілька днів тому таке ж рішення було прийняте у відношенні командира Сумського прикордонного загону. На конкурсній основі на вакантні посади були призначені посадові особи з інших регіонів.

Державна прикордонна служба України і в подальшому займатиме безкомпромісну позицію у ставленні до несумлінних керівників та продовжуватиме політику кадрового оновлення на усіх рівнях.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси