Співробітники внутрішньої безпеки Держприкордонслужби виявили хабарника в Харківському прикордонному загоні

НАЗАД
06 листопада 2015 12:04

Держприкордонслужба продовжує здійснювати комплекс заходів направлений на протидію протиправній діяльності на державному кордоні та корупційним проявам се

Держприкордонслужба продовжує здійснювати комплекс заходів направлений на протидію протиправній діяльності на державному кордоні та корупційним проявам серед персоналу. Зважаючи на вимоги часу, в прикордонному відомстві суттєво посилено роботу підрозділів внутрішньої безпеки. 

Так, учора в залізничному пункті пропуску «Тополі», що на Харківщині співробітники внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства провели раптову перевірку зміни прикордонних нарядів після оформлення поїзду, який прямував в Київ.

Один з військовослужбовців прикордонного наряду помітивши перевірку аби уникнути відповідальності намагався біля приміщення вокзалу викинути отриману неправомірну вигоду. Це йому не вдалося. Як результат, співробітники ВВБ виявили грошові кошти у сумі майже 5 тисяч гривень та 6,5 тисяч рублів РФ, які, ймовірно, прикордонник отримав за прийняття неправомірних  рішень. Наразі по даному факту триває розслідування.

Зауважимо, що курс на подолання корупції в прикордонному відомстві незмінний. Незалежно від посади та звання, у разі виявлення ознак корупційних правопорушень, особи притягуються до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності в установленому законом порядку.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси