Моряки-прикордонники отримали сертифікати міжнародного класу

НАЗАД
25 вересня 2015 11:33

Нещодавно в рамках реалізації проекту міжнародно-технічної допомоги та за сприянн

Нещодавно в рамках реалізації проекту міжнародно-технічної допомоги та за сприяння Міжнародної організації з міграції в Україні до Ізмаїльського навчально-тренувального загону Морської охорони з курсом підвищення кваліфікації «Тактика дій оглядових груп кораблів (катерів)» прибули колеги з Прикордонної Варти Республіки Польщі.

Слухачами цих курсів стали прикордонники Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони, Маріупольського, Одеського та Ізмаїльського прикордонних загонів.

Протягом 10 днів експерти Прикордонної Варти Республіки Польщі проводили спільно з українськими прикордонниками теоретичні  й практичні заняття щодо сучасних навичок та вмінь, необхідних для виконання завдань на морі. У денний і нічний час, в умовах обмеженої видимості і в ситуаціях, максимально наближених до реальних відпрацьовувались завдання з огляду суден і виявлення сторонніх громадян. Учасники тренінгів оволодівали навичками спеціальної вогневої підготовки,  відбиття нападів, знешкодження супротивника, в цілому, вдосконалювали уміння діяти в складних тактичних ситуаціях.

За результатами проведення курсів понад 20 слухачів отримали сертифікати міжнародного зразка. А 5 найкращих курсантів отримали запрошення на навчальний курс з тактичної медицини до Республіки Польща.

Командир навчально-тренувального загону Ілля Куценко відзначив надзвичайну важливість такого обміну досвідом для професійного зростання моряків-прикордонників.

Експерт управління кадрів і підготовки Головної комендатури Прикордонної Варти Республіки Польща Артур Васовський подякував керівництву загону за співпрацю, а Міжнародній організації з міграції за сприяння у проведенні цього заходу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси