На Сумщині та Херсонщині у прикордонників нападники намагалися відібрати зброю та погрожували сокирою

НАЗАД
06 травня 2014 10:39

Незважаючи на складну суспільно-політичну обстановку, що склалася в країні, прикордонники продовжують виконувати завдання з охорони державного кордону України. Особливо небезпечною наразі є східна 

Незважаючи на складну суспільно-політичну обстановку, що склалася в країні, прикордонники продовжують виконувати завдання з охорони державного кордону України. Особливо небезпечною наразі є східна  та південна ділянка рубежу.

Так, учора вдень в населеному пункті Бачівськ, що у Сумській області, з метою заволодіння зброєю троє цивільних осіб скоїли напад на прикордонний патруль у складі двох дільничних інспекторів прикордонної служби. В ході фізичного протистояння, яке виникло між правоохоронцями та чоловіками, старший прикордонного наряду був змушений здійснити декілька попереджувальних пострілів з пістолета Макарова, після чого нападники намагалися втекти.  Проте група реагування відділу «Сопич», яка прибула на допомогу, наздогнала та затримала їх на околиці села  Бачівськ. Порушників, які виявилися місцевими жителями, передали до Глухівського РВ УМВС України. Деталі правопорушення встановлюються.

Крім того учора вранці прикордонники відділу «Генічеськ» Бердянського загону затримали 4 українців, які їхали з материкової частини до Криму автомобілем «УАЗ». Під час перевірки на блокпосту неподалік села Стрілкове (район Арабатської стрілки) один із наших співвітчизників вискочив із машини та кинувся із сокирою на спільний наряд прикордонників та військових Збройних сил України.  Офіцер ЗС України  здійснив один попереджувальний постріл вгору та один в стегно правопорушнику. Всіх мандрівників було затримано. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси