Службові собаки винюхали наркотики у трьох пунктах пропуску на кордоні

НАЗАД
06 червня 2016 12:09

У пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці за допомогою службових собак виявили наркотичні

У пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці за допомогою службових собак виявили наркотичні речовини та медпрепарати наркотичної дії.

У пункті пропуску «Гоптівка», що на Харківщині, собака винюхала наркотики в автомобілі «ВАЗ», яким їхав до Росії громадянин України. Чоловік приховав пакунок з 10 грамами «зілля» під накладкою порогу дверей.  

Наркотичну речовину білого кольору вагою 4 грами також за допомогою чотирилапого помічника виявили у пункті пропуску «Сеньківка». Пакунок з речовиною оглядова група знайшла у пасажира мікроавтобуса «Мерседес», що прямував на виїзд з України. Крім того, в українця було знайдено речовину рослинного походження, що була насипана у кишені його рюкзаку. 

Нагадаємо, що минулої доби в пункті пропуску «Устилуг» службова собака спрацювала на автомобіль «БМВ», що їхав із Польщі. Під час поглибленого огляду авто спільна оглядова група в коробці передач автомобіля виявила 300 таблеток медпрепарату з вмістом речовини наркотичної дії «Субутекс». Громадянина України для подальших слідчих дій передано співробітникам СБУ у Волинській області. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси