(ВІДЕО) Прикордонники в черговий раз виявили кошти та банківські картки, які перевозили на непідконтрольну територію

НАЗАД
02 березня 2016 10:14

Прикордонники Краматорського загону, які несуть службу на лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями, спільно з працівниками фіскальної служби виявили значну суму коштів та бан

Прикордонники Краматорського загону, які несуть службу на лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями, спільно з працівниками фіскальної служби виявили значну суму коштів та банківські картки на різних людей.

Їх намагався приховано перевезти на тимчасово непідконтрольну територію громадянин України, який прибув у контрольний пункт в'їзду-виїзду «Мар`їнка» автомобілем «Toyota». Зважаючи на поведінку 30-річного водія, який прямував до Горлівки, прикордонники ініціювали виведення транспортного засобу для поглибленого огляду. В ході перевірки в конструктивних особливостях салону та багажника автівки спільна прикордонно-митна оглядова група виявила кошти у розмірі 150 тисяч гривень та 20 банківських карток.

Кошти та банківські картки вилучені встановленим порядком та передані компетентним органам для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси