Персонал прикордонного відомства постійно підвищує рівень фахової підготовки

НАЗАД
18 лютого 2016 11:20

У Державній прикордонній службі України триває активна робота по підвищенню професійного рівня підготовки персоналу. Під час навчань велика увага також приділяється всебічній підготовці співробітників відо

У Державній прикордонній службі України триває активна робота по підвищенню професійного рівня підготовки персоналу. Під час навчань велика увага також приділяється всебічній підготовці співробітників відомства, які нестимуть службу в районах проведення АТО.

Так, на базі Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» протягом двох місяців майже три десятки прикордонників вдосконалювали свою фізичну та вогневу підготовки, а також проходили навчання з тактичної медицини. Допомагали в підготовці охоронців кордону представники Червоного Хреста в Україні та волонтерська організація «Легіон».

За результатами проведення навчань 29 прикордонників, серед яких одна дівчина, успішно склали заліки та отримали свідоцтва про допуск до самостійної роботи як мультиплікатори з особистої безпеки та застосування сили. Тепер усі вони зможуть не лише застосовувати набутий досвід, а й передавати його проводячи навчання для інших військовослужбовців Держприкордонслужби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси