Охоронці морських кордонів долучились до змагань другого етапу огляду на кращу організацію фізпідготовки

НАЗАД
02 серпня 2019 13:56

Охоронці морських кордонів долучились до змагань в рамках другого етапу огляду на кращу організацію фізичної підготовки та спортивно-масової роботи.

Протягом трьох днів військовослужбовці Регіонального управління, Одеського загону та Навчального центру Морської охорони випробовували себе на витривалість та фізичну силу, на вправність і командний дух.

Управлінням професійної підготовки та організації освітньої діяльності Державної прикордонної служби України ці змагання проводяться у масштабах всієї служби. Отже, важливий кожний результат. Якщо на даному етапі визначається кращий серед регіону, то наступним етапом порівнюватимуться досягнення всіх, і буде визначений вже кращий регіон, кращий загін у масштабах всієї прикордонної служби.

«Традиційно, тон всім досягненням на спортивному тлі завдавали бійці відділу спеціальних дій на воді Одеського загону морської охорони. Зрозуміло, що ці хлопці мають найкращу спортивну форму, постійно тренуються і застосовують свої напрацювання у повсякденній діяльності. Але це не стало перешкодою чи стартовим розчаруванням для решти підрозділів. Навпаки, за кращими тягнутись приємніше, досягнеш більшого», - зауважив старший офіцер із фізичної підготовки та спорту РУМО Олександр Власюк.

Так само, як усі підрозділи суходолу, морські прикордонники випробували себе у підтягуванні на перекладині, комплексній силовій вправі, бігу на 100 та 1 000 метрів. В результаті проведення змагань, в межах свого регіонального управління першість виборола команда Одеського загону морської охорони.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси