Охоронці кордону зустрілися із дітьми міста Києва

НАЗАД
20 травня 2017 16:09

20 травня у лісопарковій зоні на території Жукового острову, що у Києві відбувся військово-патріотичний захід з молоддю міста. Він був організований благодійною організацією «Криївка вільних» спільно з рядом волонтерських і громадських організацій за акт

20 травня у лісопарковій зоні на території Жукового острову, що у Києві відбувся військово-патріотичний захід з молоддю міста. Він був організований благодійною організацією «Криївка вільних» спільно з  рядом волонтерських і громадських організацій за активної підтримки та участі представників Державної прикордонної служби України.

Під час заходу діти мали змогу на практиці вдосконалити свої знання з тактичної медицини, саперно-мінної справи, плетіння маскувальних сіток та так званих «кікімор». Також діти мали змогу поспілкуватися зі своїми захисниками – учасниками АТО із числа персоналу прикордонного відомства, сфотографуватися на згадку та звісно приміряти елементи форми одягу і екіпірування прикордонників.

У ході спілкування прикордонники ознайомили дітей з діяльністю Державної прикордонної служби. Крім того, юним патріотам продемонстрували сучасні патрульні автомобілі, зразки амуніції та технічних засобів охорони державного кордону, в тому числі ті, які використовуються військовослужбовцями в районі проведення АТО.

Юнаки та дівчата виявляли інтерес до служби та задавали багато питань охоронцями кордону.

Далі школярі змагалися у військово-спортивних іграх та займались з інструкторами на локаціях. По завершенню заходу кожна дитина отримала сертифікат про проходження вишколу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси