Офіцери ВВБ запобігли спробі незаконного переміщення сигарет, до якої, можливо, причетні прикордонники Могилів-Подільського загону

НАЗАД
01 вересня 2016 08:10

Протидія протиправній діяльності та подолання корупції у прикордонному відомстві залишаються одними з пріоритетних завдань Державної прикордонної служби України. Не зважаючи на військове звання, вислугу років та займану посаду усі хто не буде сумлінно вик

Протидія протиправній діяльності та подолання корупції у прикордонному відомстві залишаються одними з пріоритетних завдань Державної прикордонної служби України. Не зважаючи на військове звання, вислугу років та займану посаду усі хто не буде сумлінно виконувати обов’язки згідно з вимогами чинного законодавства будуть притягнені до відповідальності. Наголосимо, що курс обраний керівництвом прикордонного відомства на очищення власних лав від осіб причетних до протиправної діяльності – незмінний.

Інформацію, про факт ймовірної причетності особового складу Могилів-Подільського прикордонного загону до протиправної діяльності, а саме сприяння у незаконному переміщенню контрабанди тютюнової продукції через державний кордон реалізували офіцери внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби. В рамках здійснення заходів щодо недопущення протиправної діяльності, були здобуті відповідні матеріали, які свідчать про можливу причетність військовослужбовців до переміщення сигарет. Протягом тривалого часу всі дані перевірялися, після чого офіцери ВВБ по Могилів-Подільському загоні спільно із оперативними співробітниками запобігли спробі незаконного перевезення контрабанди.

Понад тисячу пачок цигарок правоохоронці виявили у громадянки Молдови під час заходів контролю в одному з пунктів пропуску «Велика Кісниця», що на Вінниччині.

По даному факту проінформовано взаємодіючі підрозділи, а сигарети вилучено встановленим порядком. Також наразі тривають заходи щодо встановлення повного кола осіб, які причетні до протиправної діяльності. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси