Офіцери ВВБ Котовського прикордонного загону, співробітники СБУ та військової прокуратури затримали прикордонника на хабарі

НАЗАД
23 липня 2015 17:40

Сьогодні в рамках реалізації стратегічних завдань Президента України з подолання корупції на кордоні, підрозділом внутрішньої безпеки Держприкордонслужби

Сьогодні в рамках реалізації стратегічних завдань Президента України з подолання корупції на кордоні, підрозділом внутрішньої безпеки Держприкордонслужби спільно з спецпідрозділом управління Служби безпеки України в Одеській області та військовою прокуратурою Південного регіону затримано офіцера Котовського загону під час одержання неправомірної вигоди за сприяння контрабандній діяльності.

Вказаний офіцер підозрюється в отриманні неправомірної винагороди в розмірі 2 500 доларів США. Дані кошти хабарник отримував за сприяння зловмисникам у переміщенні контрабанди тютюнових виробів.

Тривають слідчі дії із документування зазначених протиправних дій, встановлюється повне коло осіб причетних до сприяння зазначеній протиправній діяльності та їх рольова участь під час зловживання службовим становищем та хабарництва.

Керівництвом Державної прикордонної служби України невпинно продовжуються заходи щодо очищення власних рядів від персоналу причетного до протиправної діяльності незалежно від займаних посад та розмірів зірок на погонах.

У разі вчинення службових правопорушень та не доброчесної поведінки на службі поблажок нікому не буде, усі будуть нести передбачену законом відповідальність.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси