Офіцери ВВБ Бердянського прикордонного загону, співробітники СБУ та військової прокуратури затримали хабарника

НАЗАД
06 вересня 2015 14:24

В рамках реалізації стратегічних завдань Президента України з подолання корупції на кордоні, вчора підрозділом внутрішньої безпеки Держприкордонслужби спільно з співробітниками УСБУ в Запорізькій області т

В рамках реалізації стратегічних завдань Президента України з подолання корупції на кордоні, вчора підрозділом внутрішньої безпеки Держприкордонслужби спільно з співробітниками УСБУ в Запорізькій області та військової прокуратури Запорізького гарнізону було затримано прикордонника Бердянського загону під час отримання ним неправомірної вигоди у розмірі 3 тисяч гривень. Кошти військовослужбовець попередньо мав отримати за не притягнення до адмінвідповідальності громадянина України, який порушив вимоги порядку виїзду з тимчасово окупованої території АР Крим  на материкову частину України.

В ході подальших спільних заходів,  відповідно до ухвали суду був проведений обшук житла та автомобіля ще одного військовослужбовця Бердянського загону, як можливого співучасника злочину. Під час огляду автомобіля  у прикордонника було виявлено кошти, а саме понад 3 тисячі доларів США,  40 тисяч рублів та  7 тисяч гривень. Наразі по даному факту триває розслідування.

Зауважимо, що курс на подолання корупції в прикордонному відомстві незмінний. Не залежно від посади та звання, у разі виявлення ознак корупційних правопорушень, особи притягуються до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності в установленому законом порядку.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси