Офіцери підрозділів, які займаються підготовкою персоналу в Держприкордонслужбі, удосконалювали фахову майстерність

НАЗАД
26 листопада 2016 13:53

Протягом тижня на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького тривали навчально-методичні збори з керівниками структурних підрозділів, які займаються підготовкою персоналу.

Протягом тижня на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького тривали навчально-методичні збори з керівниками структурних підрозділів, які займаються підготовкою персоналу. До них залучалися офіцери з усіх регіональних управлінь, органів охорони державного кордону та частин центрального підпорядкування прикордонного відомства.

У ході зборів кожен учасник в першу чергу удосконалював свою фахову майстерність, адже відбувалося обговорення методики проведення практичних заходів з підготовки персоналу у відділах прикордонної служби, порядку організації дистанційного навчання офіцерів Держприкордонслужби та перевірялися практичні навички тощо. Крім того, керівництво за напрямом підготовки персоналу Адміністрації Державної прикордонної служби України довели офіцерам єдині вимоги з організації підготовки прикордонників, особливо вузькопрофільних фахівців бойової спрямованості, їх обліку та контролю використання на посадах.

Кожного дня учасники зборів демонстрували свої теоретичні знання та практичні навички відповідно до сфери їх діяльності. Зокрема, було проведено комплексне тестування, де перевірялися знання законодавчих, нормативно-правових та регламентуючих документів, блок занять з військово-прикладного плавання, володіння зброєю, як в світлий час доби так і в нічний, тактики дій, медичної підготовки та виконання фізичних вправ тощо.

Якісне проведення практичних занять і тренувань науково-педагогічним складом Національної академії відомства дало можливість підвищити професійну майстерності кожного з учасників навчально-методичного збору.

Також офіцери підбили підсумки професійної підготовки персоналу Державної прикордонної служби України у 2016 році та детально розглянули основні завдання на 2017 рік. Керівники підрозділів професійної підготовки регіональних управлінь виступили зі своїми звітами про стан підготовки персоналу, існуючі проблеми  та пропозиції щодо їх вирішення. Надзвичайно велика увага приділялася практичним аспектам підготовки курсантів в Національній академії і Навчальному центрі Держприкордонслужби та шляхам удосконалення системи підготовки, учасники висловлювали багато думок та пропозицій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси