Офіцер-прикордонник Михайло Романович Хвіст віддав життя за незалежність Україну

НАЗАД
08 червня 2024 09:00

Захисник з честю і до кінця виконав свій офіцерський, службовий та громадянський обов’язок.

Молодшого лейтенанта провели в останню путь та поховали на Житомирщині в селі Марушівка Брониківської громади. Загинув воїн в ході виконання бойового завдання на Харківщині, боронячи Батьківщину. Прощались з 21-річним Михайлом рідні, близькі, побратими, друзі, жителі громади в скорботі з державною символікою та військовими почестями.

Михайло Романович народився 16 вересня 2002 року у місті Новоград-Волинський (нині Звягель). Після шкільної освіти вступив у місцевий промислово-економічний технікум, який закінчив у 2021 році. Далі вибрав військовий шлях. Став до лав Державної прикордонної служби України. Службу проходив в бойовому підрозділі 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців. За відносно нетривалий термін та своїми морально-діловими якостями, мужність, працьовитість, відповідальність, принциповість, вміння працювати з людьми й в колективі отримав офіцерське звання. Мав декілька ротацій на схід в зону активних бойових дій. Боронив України на Луганщині, Донеччині, Харківщині. Початок повномасштабного вторгнення ворога зустрів на Київщині, де в складі бойового прикордонного підрозділу першим прийняв бій з окупантами.

За проявлену мужність і успішне виконання бойових завдань нагороджений відзнакою Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест».

Офіцер поліг смертю хоробрих 03 червня 2024 року…

Він був відповідальним, сміливим, мужнім, нещадним до ворога, користувався повагою серед побратимів. Втрата Героя – непоправна втрата для України.

Йому навіки 21…

Світла і вічна пам’ять, шана та повага, честь Герою. Низький уклін за його подвиг заради незалежності України, заради нашого вільного майбутнього. Щирі співчуття рідним і близьким Михайла.

Герої не вмирають! Пам’ять про захисника залишиться навіки у наших серцях! Спочивай з миром, побратиме!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси