Один постріл – одна ціль

НАЗАД
28 травня 2022 08:07

Такий слоган українських піхотних снайперів, так званих марксменів. Ви чули коли-небудь про таку військову спеціальність⁉️

Марксмен або піхотний снайпер – це фахівець з точної стрільби, влучний стрілець на малій і середній дистанціях. Цікаво, що українські марксмени, як окрема частина стрілецької української культури, з’явилися в м.Одеса.

Чоловіки зі спортивно-стрілецького клубу  «Стрілецька ліга» та «Bratva Shooter» в цивільному житті разом розвивали стрілецький спорт в Україні, а з початком повномасштабної агресії разом пішли захищати Україну до лав прикордонників.

До речі, тільки у «Стрілецькій лізі» тренується майже 600 осіб, а зараз більшість з них добровільно мобілізувалися до різних сил оборони України.

Серед найдосвідченіших фахівців клубу і Артем з позивним «Март» – колишній військовий перекладач, фахівець зі стрілецької зброї, інструктор з підготовки марксменів, який виконує бойові завдання на півдні України та навчає охоронців кордону високоточній стрільбі.

«Прайд» та «Вокер» – лідери СК «Bratva Shooters», стрільці-спортсмени, які, об'єднавши навколо себе колектив однодумців та сформувавши команду, теж прийшли обороняти Україну!

Тож начувайтеся, орки!

З такими бійцями перемога тільки за нами! Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси