Одеські прикордонники врятували жінку, будинок якої охопила пожежа

НАЗАД
20 жовтня 2015 12:07

Прикордонники Одеського загону врятували жінку, будинок якої охопила пожежа, та доправили її  в районну лікарню. Прибувши на місце події прикордонники відразу проінформували підрозділи Держслужби

Сьогодні рано вранці прикордонники Одеського загону врятували жінку, будинок якої охопила пожежа, та доправили її  в районну лікарню.

О 4 ранку під час патрулювання державного кордону України дільничний інспектор відділу «Кароліно Бугаз», а також 4 військовослужбовці мобільної прикордонної застави «Одеса» почули потужні вибухи в районі житлових будинків населеного пункту Миколаївка Овідіопольського району. Не вагаючись вони вирушили в бік вогню, який вже не жаліючи знищував одну з домівок.

Прибувши на місце події прикордонники відразу проінформували підрозділи Держслужби з надзвичайних ситуацій, а також викликали карету швидкої медичної допомоги. Через сильні осередки вогню охоронці кордону негайно евакуювали доньку та власницю будинку, яка погано почувалася у зв’язку із похилим віком і численними опіками. За десять хвилин на службовому транспорті жінок доставили до районної Овідіопольської лікарні, де літню жінку поклали в реанімаційне відділення, для надання кваліфікованої допомоги. 

Прибулі на місце пожежні розрахунки пожежу локалізували повністю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси