Одеські прикордонники врятували дітей на Дністровському лимані

НАЗАД
22 липня 2015 16:34

Двох дітей, які вирішили поплавати на надувному матраці по Дністровському лимані, врятували прикордонники Одеського загону морської охорони.

Двох дітей, які вирішили поплавати на надувному матраці по Дністровському лимані, врятували прикордонники Одеського загону морської охорони.

Дві дівчинки 2002 року народження відпочивали з батьками на курорті Затока. Не здогадуючись про підступність течії вони, вирішили прикрасити свій відпочинок плаванням на надувному матраці.

Про те, що дітей відносить вітром в бік моря, прикордонникам передали представники громадського формування. За лічені хвилини швидкісний катер «Калкан» наздогнав матрац на відстані близько 600 метрів від берегу. Переляканих дівчат моряки-прикордонники підняли на борт. Вони трималися мужньо, але побачивши своїх рятівників розплакалися.

Спрямувавши катер до берега, моряки підібрали і чоловіка, що відчайдушно боровся з хвилями та вітром на іншому надувному матраці. Ним виявився батько однієї з дівчаток. Чоловік намагався самотужки врятувати мандрівниць, але був дуже вдячний, що прикордонники нагодилися вчасно.

Своїх гостей моряки загорнули рушниками, запропонували теплого чаю та запросили в каюту. Коли катер пришвартувався, дівчат та батька оглянули лікарі швидкої. На даний час їх стан здоров’я дозволяє продовжити відпочинок на курорті.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси