Очільники прикордонних відомств України та Словаччини обговорили стан охорони кордону та перспективи співпраці

НАЗАД
19 липня 2024 16:57

У пункті пропуску «Ужгород-Вишнє Нємецьке» відбулась прикордонно-представницька зустріч за участю керівників прикордонних відомств України і Словацької Республіки.

Під час зустрічі Сторони проаналізували стан охорони українсько-словацького державного кордону та обмінялися інформацією щодо протидії протиправній діяльності на кордоні.

Як відмітив Голова Держприкордонслужби України, відносини з Бюро прикордонної поліції та поліції у справах іноземців Президії Поліцейського корпусу Словацької Республіки були і залишаються стратегічно важливими.

Керівники делегацій констатували, що обстановка на спільному кордоні залишається контрольованою. Функціонування пунктів попуску через державний кордон було безперебійним, а практика застосування «є-Черги» позитивно вплинула на організацію руху вантажних транспортних засобів.

Сторони висловили задоволення співпрацею, а також обговорили основні напрями подальшого розвитку і поглиблення співробітництва в рамках Плану співпраці прикордонних відомств на 2023 – 2024 роки.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси