Очільник Держприкордонслужби зустрівся із заступником голови дипмісії Посольства Японії в Україні

НАЗАД
11 вересня 2019 17:06

Сьогодні в Адміністрації прикордонного відомства обговорили питання двостороннього співробітництва Державної прикордонної служби України та Посольства Японії в Україні.

Полковник Сергій Дейнеко провів зустріч із заступником голови дипмісії, Міністром-Радником Посольства Японії в Україні Кадзуя Оцука.

Голова Держприкордонслужби зазначив, що Держприкордонслужба рішуче налаштована на відстоювання демократичних цінностей. Ми маємо чітке бачення розвитку прикордонного відомства та залишаємося надійним партнером на міжнародній арені.

«Ми розділяємо принципи регіональної колективної безпеки та її основні риси – довіру, взаємну повагу і конструктивну співпрацю», - додав Голова прикордонного відомства.

 «Ми високо цінуємо допомогу, яку нам надає Уряд Японії та інші міжнародні партнери», - зазначив Cергій Дейнеко.

У свою чергу заступник голови дипмісії Японії в Україні Кадзуя Оцука висловився на підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, а також поінформував про солідарність у сприянні у встановленні миру на Донбасі.

Загалом завдяки підтримці Уряду Японії у 2017 році для потреб Головного військово-медичного клінічного центру Держприкордонслужби було придбано медично-діагностичне обладнання на загальну суму близько 860 тис. доларів США.

Наразі отримані комп’ютерний томограф, цифрова рентгенівська система та відеоендоскопічний комплект дозволяють вчасно та якісно проводити  діагностування для надання подальшої кваліфікованої допомоги хворим спеціалістами прикордонного шпиталю. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси