Обрав професію кінолога за покликом серця

НАЗАД
15 вересня 2023 13:50

«Кінологія – це моє покликання. Для мене бути кінологом – це бути відданим своїй справі та відповідальним за свого чотирилапого напарника», - переконаний прикордонник Владислав.

У свої 19 років юнак вирішив стати на захист своєї країни та приєднався до лав Держприкордонслужби.

«Я з дитинства знав, що буду військовим, а прикладом для мене є мій батько, який був прикордонником. Боронити державні рубежі я буду в парі зі своєю чотирилапою напарницею Лінсі, адже кінологія – це моє покликання», - поділився кінолог.

Аби стати справжніми професіоналами своєї справи, Владислав наполегливо навчається разом зі своєю чотирилапою підопічною. Разом вони проходять курс навчання з пошуку наркотичних речовин.

«Хоча я дуже люблю собак, але професійно цим займаюся вперше. Разом з Лінсі ми опановуємо нові знання та навички, щоб стати однією командою. Моя напарниця дуже розумна та спритна і з перших занять показує гарні результати. Хоча ми не так давно разом, але вже розуміємо один одного без слів», - розповів прикордонник.

Тож кінологами не народжуються, ними стають за покликом серця. Кінолог – не просто фахівець, який працює з собаками. У цій справі потрібно бути сміливим, терплячим, цілеспрямованим, наполегливим, але головне – це любов до собак.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси