Обрала професію за покликом серця

НАЗАД
27 грудня 2021 09:11

Кінологами не народжуються, ними стають за покликом серця, адже ця професія вимагає сміливих, цілеспрямованих, наполегливих та підготовлених людей, а найголовніше – це любов до собак.

Розуміти собак, навчити їх виконувати команди та слухатись може не кожен. Але, маючи твердий характер та велике бажання, прикордонниця Леся Шевель зуміла опанувати цю відповідальну справу. У напарниці дівчина обрала бельгійську вівчарку – малінуа.

«Мою напарницю звати Буря. Вона дуже активна та енергійна, наче справжня буря готова працювати весь день. Кінологія для мене – це моє покликання, я не боюсь труднощів і переконана, що жінки теж можуть опанувати цю справу», - поділилась кінологиня.

Леся разом зі своєю підопічною проходять курс підготовки за напрямом «розшукові собаки». Ці чотирилапі напарники здатні йти по сліду правопорушника десятки кілометрів та сміливо затримують злочинців.

Тож, попри стереотипи, що кінологія – не жіноча справа, Леся на своєму прикладі доводить, що ця професія жінкам також під силу і дівчина вміло справляється з усіма завданнями, а її чотирилапа помічниця Буря стала для неї не лише колегою, а й вірною та надійною подругою, яка і порушника затримає і захистить у будь-якій ситуації.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси